De komende weken posten studenten landschapsarchitectuur van de Wageningen Universiteit hier hun werk van hun eerste ontwerp studio.
Deze blog is een digitale verzameling van het werk met discussie, plaatjes en links.

In de rechter kolom vindt u onder het kopje 'OPGAVE' de opdracht die de studenten de komende weken uitvoeren.

vrijdag 13 november 2009

Getekend Lexkesveer

Als tekengroep hebben wij dinsdag & woensdag in weer en wind heel wat waterige tekeningen geproduceerd, maar daarvan is in het eindresultaat gelukkig/jammer genoeg niets te zien.. een korte toelichting op ons product:

Door op onderstaande link te klikken word je doorgestuurd naar een website die wij voor de teken-analyse hebben aangemaakt. Op de site vindt je een tekening van Lexkesveer met daarin op verschillende locaties rode punten. Door op zo'n punt te klikken, krijg je de bijbehorende tekeningen van het desbetreffende thema.

http://tekengroep.webs.com/index.html

We hebben de naar onze mening meest belangrijke maten en verhoudingen verbeeld. Daarnaast hebben we texturen en patronen in kaart gebracht en ook aan kleur hebben we veel aandacht besteed door het maken van verschillende kleurimpressies.

Beschrijvende, kritische en normatieve vormen vloeien door elkaar heen.. we hebben daarbij weinig woorden gebruikt; de tekeningen spreken grotendeels voor zich (zoals het hoort)! En voor de rest mag iedereen het zelf... (invullen)

De knutsels!

De tekengroep

Tjeerd Broeken
Tamara Rijntjes
Tessa Eshuis
Anne van Schaijk
Irene van Leeuwen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten